Cultuur · 28 maart 2023

Eindelijk het is weer lente..

In de ogen van de tandarts assistente zou Peter de Koning dan gaan zingen..

Eindelijk het is weer lente,
Eindelijk het zonnetje schijnt weer
Eindelijk we mogen weer naar buiten
Eindelijk het wordt weer warmer
Eindelijk .. het wordt veel te warm
En Eindelijk .. het regent ook soms nog

Pff kunnen we die lente niet afschaffen?  Alsmaar dat zonnige zoetsappige weer blegh en dan ook nog her en der kans op een regenbui , daar zit toch niemand op te wachten?? 

Nouuuuuu, ik denk dat veel mensen wel weer blij zijn dat het weer iets warmer lijkt te worden, dat het zonnetje weer schijnt en tja die regenbuien her en der die moeten we maar voor lief nemen want zonder die buitjes zou ons nederige landje zomaar eens uit kunnen drogen, en nee meneer, mevrouw en alles wat daar tussen zit, nee dat wilt u zeker niet!

Nee mensen laten we genieten van wat we krijgen, het weer is tenslotte nog altijd gratis.

Lente de meteorologische dag dat het lente wordt doet mij nog altijd denken aan mijn opa van vaders kant, die was namelijk heel vrolijk altijd jarig op die dag 21 maart!

Of hij er zelf echt heel vrolijk van werd dat weet ik niet, dat heb ik m nooit gevraagd.

En mensen met die lente nu in spe, draaien uw muziek experts ook mee, want deze week een special van de strand jongens.. eh ja Hmz, in het Nederlands vertaald klinkt het dan weer nergens naar , 1uur lang enkel en alleen muziek van de beach boys, want o wat maakte zij een prachtige muziek, en dan doel ik niet enkel en alleen op “bar bar bar bar-bara-ann” of zoals de Nederlandse wc papier fabrikant er hun eigen versie van maakte met pa-pa-pa-pa-age.

Dat is het nadeel bij zovele van die bekendere bands en artiesten dat vaak maar een selecte groep nummers blijft hangen en de minder bekende en minder vaak gedraaide nummers zowat nooit voorkomen in het geheugen, maar daar zijn wij als uw muziek experts dan weer goed voor want wij brengen u ook die verborgen pareltjes waar u nog niks van wist maar die na deze uitzending voor altijd in uw hoofd blijven hangen!

De komende tijd zal er allicht nog wel een special volgen, en mocht u nu zelf een suggestie hebben voor een special uitzending dan zien wij uw bericht graag tegemoet via onze website demuziekexperts.nl , met als side Note dat we al reeds een Beatles en ELO special achter de rug hebben, die ook na te lezen zijn op onze website demuziekexperts.nl je kan het niet vaak genoeg zeggen.

Tevens zal er op 9 mei dit mooie jaar ook nog een Eurovisie songfestival special volgen met oude en nieuwe toppers, ook daar zijn uw suggesties weer voor welkom, wist u al dat dat kan via onze website demuziekexperts.nl, nee?? Nou bij deze dan weet u het nu.

Last but not least, Laten we allemaal genieten van deze lente prachtig mooi begonnen met de beach boys special bij uw Muziek Experts, live op uw lokale omroep BR6.

Ontdek meer van De Muziek Experts

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

  • https://qxjr001.digiplay.nl/stream/9160/stream/1/