De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – Met humor en wat evenementen in grotere groepen houden we wat samenhang en begrip in de samenleving.

De Muziek Experts
De Muziek Experts
PIETS UITSPRAAK – Met humor en wat evenementen in grotere groepen houden we wat samenhang en begrip in de samenleving.
/

Begin de dag met een lach, en een dansje, daar wordt je vrolijk van, en is heel Nederland ook gelijk in beweging. Er mag in dit land wel wat meer gelachen worden, wat meer humor, wat meer het theater in en die leuke cabaretiers bezoeken die prachtige programma’s opstellen om u zo lang mogelijk aan het lachen te krijgen. Voor ieder wat wils, van droge humor, van kritische humor, tot de simpele humor, alles kan een mens aan het lachen maken, en zelfs de grootste chagrijn of droogkloot kan een glimlach op zijn gezicht krijgen door middel van Humor!


Daarom hier wat mondelinge moppen zodat u er weer wat meer tegen kan. Voor de evenementen raadplege u de plaatselijke en desnoods de landelijke media want daar moet u wel zelf op af.

Ook is humor niet altijd gepast bij het behandelen van een vraag. Vragen die als “dom” worden ervaren, kunnen vanuit een klant serieus bedoeld zijn. Het is dan niet de bedoeling om iemand voor paal te zetten, met alle risico’s van dien.

Grap 1: Toch zijn er altijd de grappenmakers die webcareteams uit de kast proberen te lokken. Zoals Jordi van de Bovenkamp, die in de herfst aan Albert Heijn vraagt of de ‘lente’-uien over datum zijn, waarna hij een serieuze reactie van Albert Heijn terug krijgt.
Vraag aan Albert Hein: Zijn die lente-uien niet al over de datum? Het is nu oktober.
Het antwoord volgt al snel: -Ha, beste klant, dat is niet de bedoeling. Bij welke vestiging heeft u deze lente-uien gekocht?

Grap 2: Stel zit naast elkaar in bed en praat nog wat. De vrouw heeft haar telefoon vast. De man: Een nieuwe studie bewijst dat de Social Media mensen minder beleefd maken en ze zo de onderlinge relaties ondermijnen. De vrouw: Nu even niet schat. Ik ben mijn telefoon aan het updaten.

Grap 3: Ik hoor net dat internetverslaving nu een erkende ziekte is waarvoor je naar een afkickkliniek kan gaan. Ik zou dat alleen doen als er wel Wifi is.

Over De Muziek Experts

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl