De Muziek Experts

CULTUUR – Daar komen de Russen! En…

De Muziek Experts
De Muziek Experts
CULTUUR – Daar komen de Russen! En…
/

Ik zag eens twee beren broodjes smeren … Oh Oh Oh, wat was dat toch een wonder, het was een wonder… boven wonder… dat die beren dat echt konden… Hi hi hi… ha ha ha … Ik maakte een selfie en ik bleef er staan. We zien beren op de weg … maar mogen we ook ergens over klagen of bang over zijn? We moeten toch wat te doen hebben met ons leven… Hoe serieus het ook is!


En.. daar komen de hoge energieprijzen, daar komen nog steeds de vluchtelingen in een niet aflatende stroom.

STROOM? Daar komen dan in deze herfst die hoge stroomprijzen. Waardoor kappers, bakkers en kwekers en zelfs de gewaardeerde plaatselijke patatbakkers het bijltje er bij neergooien.

En… je kunt niet alles bij de grote postorderbedrijven kopen. Het sociale aspect is hierbij niet te verwaarlozen. De mensen bleven al te vaak binnen bestellen en dit steeds meer. Nu verdwijnen de ook wel sociale ontmoetingspunten in wijken, steden en dorpen. Deze ondernemers gaan geleidelijk failliet en dromen nog na over de financiële steun die ze nu moeten ontberen.

Nog meer beren op de weg dan we al dachten. Weer meer beren erbij. Dit nu in de vorm van geen klanten meer, geen financiële reserves en steun meer. De klanten blijven en bleven al weg door de gierende inflatie. Men loopt nu vooral naar de goedkopere supermarkten met veel C-merk producten.

Er wordt hierbij binnenskamers veel gegierd, gejankt, gehuild. Gehuld in dikke truien en dekens zit men stil op de vele banken. Afsluiten dan maar een tip. Of eigenlijk twee tips: 1. Blijf je eigen plaatselijke en gewaardeerde winkels zo veel mogelijk bezoeken en 2. Ga even wandelen, een hoekje om. Goed doorstappen. Goed voor het lijf en je went wat aan de kou en toch krijg je het eer ook nog wat warmer van, want van alleen maar zitten krijg je het steeds kouder en dan kan de TV even uit en dat scheelt ook weer wat stroom. Geeft wat verlichting in het hoofd en dat kost niets.

Over De Muziek Experts

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl