De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – We gaan gelukkig niet allemaal eten via de flitsbezorgers, brrrr.

De Muziek Experts
De Muziek Experts
PIETS UITSPRAAK – We gaan gelukkig niet allemaal eten via de flitsbezorgers, brrrr.
/

Denk je even in, je komt thuis na een dag hard werken, bent ontzettend moe, maar bedenkt je …. Shit… er moet nog eten gemaakt worden.
Dan komen de Flitsbezorgers om de hoek kijken, niet perse die gene die zogenaamd in 10 minuten je boodschappen leveren en best duur zijn, maar wel in 10 minnuten.
Nee dan heb ik het over de flitsbezorgers van Ober, Devooleri en NietThuisWelBezorgd, dit laatste heb ik al een paar keer mee gemaakt toen ik nog in Den Haag woonde. Een bewonder deed de deur niet open, of ik even het eten aan wilde pakken. Zo eerlijk als ik ben doe ik dat niet want hoe lullig is het dat jij vervolgens zit te kanen op hun kosten, maar ergens had ik t toch misschien wel eens moeten doen haha. Hoe dan ook, wie kent het niet maar van al die verschillende bedrijven, waar dan weer verschillende vreettenten bij zijn aangesloten, is het idee om nu naar 1 bedrijf te gaan… althans idee… een paar flitsbezorgers willen niet meer in ons land bezorgen… Tja… gaan we ze missen? Nee niet echt, want er zal er altijd minstens 1 overblijven die alles dan maar op zich neemt en er alleen maar meer euro tekens in ziet komen. Dus nee … no worries, lui-op-je-eten-wachten-tot-er-wordt-aangebelt , zal altijd blijven bestaan!


In Bodegraven merken we er niet zo veel van, maar in de steden is de overlast vooral in sommige wijken en straten bar en boos. Slordig parkeren van de snelle fietsen, brommerlawaai en zwart afgeplakte raamkozijnen van de opslagplaatsen van de te vervoeren goederen zijn de negatief gevoelde gevolgen. Bij ons kun je bij vele eetgelegenheden wat bestellen en komt het ook op deze wijze naar jou als klant toe. Maar nog geen supermarktgedoe. Dacht ik. Maar onlangs heb ik al twee keer zo’n mini vrachtwagentje van Picnic in mijn straat zien rijden. Hoe Wat Nu? Het valt niet tegen te houden als wij als consumenten alles maar laten bezorgen.

Gelukkig kunnen de reguliere supermarkten nog leunen op de armere klanten die dan per fiets of lopend nog hun benodigde voorraden komen kopen. En gelukkig zijn er nog genoeg mensen die dat zelf winkelen nog leuk genoeg en interessant vinden om zelf naar buiten te gaan en dan zelfs meer dan een supermarkt bezoeken vanwege de altijd aanwezige aanbiedingen.

U hoort het; ik heb het niet zo op die bezorgdiensten. Ook niet op die grotere als De Amazone en de Dikke Blauwe Kom-man de man die je graag neckt bv. Koop zelf en ontspan je meer door niet altijd maar op die bank te blijven plakken onder het mom van Geen Tijd Te Hebben!

Over De Muziek Experts

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl