De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – Schiphol ontvangt meerdere trappen in haar hol

Afgelopen zomer in Augustus ben ik voor 10 dagen naar Spanje geweest.
Ik ging met 2 vrienden en we vlogen via Eindhoven… dat is tegenwoordig belangrijk via wie of wat je vloog, want dat kan je heel wat reisplezier schelen.. het verschil tussen “Heeeeeee Vakantie” en “Pff Vakantie ……” Bij ons ging het meer richting het eerste, we moesten bij de douane controle wel lang wachten, maar toen alles in orde was viel het allemaal wel mee. En we waren zo erg op tijd dat we ook nog tijd genoeg hadden om rustig te eten en te genieten.
Ik hoor verhalen over tenten voor de ingang van Schiphol en dat je ver erbuiten staat… EN!!! Dat je vele vertragingen op kan lopen. Achteraf na mijn vakantie hoe leuk die ook was, had ik wel het idee, volgende vakantie lekker naar Texel… de boot die gaat tenminste, en anders zwemmen we gewoon…. nou ja bij wijze van dan.


De laatste weken heeft het Journaal of een praatprogramma weer en nog een meerdere keer het wel ook over het weer, maar ook nog steeds over een nieuwsfeit wat als zodanig gebracht wordt, maar het helemaal niet meer is. Ik ga ook wel eens een keer per 10 jaar vliegen.

Dan moet je op tijd van huis, alles goed verpakt hebben wat je mee denkt te moeten nemen. Dan moet je trappen lopen en papieren laten zien of in gleuven stoppen of voor scanners tonen en dan mag je vaak weer een trap op of af om door een sluisgang een vliegtuig binnen te stappen.

En of dat nu drie kwartier of drie uur duurt, dat is allang niet meer de vraag of het probleem. Dat begrip ‘lang’ dat de geïnterviewden en deze zogenaamde reis-slachtoffers steeds in de microfoon roepen zijn verworden tot clichés. Ze hebben wel geld genoeg, maar het rare is dat die lui dan even zo vaak weer tijd te kort hebben voor zaken als wachten en boodschappen doen. Dat er te weinig slaven op de luchthaven werken is wel een dingetje.

Laat die nieuwsdiensten eens de hand in alle eigen boezems steken en eens een leuk item tonen over bv. boten die uitvaren naar verre bestemmingen of treinen die steeds klantvriendelijker worden.

Dat Schiphol mag je best een paar trappen in het hol geven, maar investeer dan ook niet meer in bv. Air France/KLM. Het kapitalisme woekert voor en we staan daar al veel langer naar te kijken als naar die vertrekborden op Schiphol!

Over De Muziek Experts

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl