De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK: Kunnen we het nog aan? Komt het normale leven er nog aan?

In den beginnen waren er diverse gedachtes over het heersend virus, de een hield zich thuis schuil, terwijl de ander zich schuil hield in een met alluminium omwikkelde doos onder aan de brug of in het verre niet bestaan weggistan met alluminium hoedjes op en alluminium kleding aan, wat kan je nog meer verzinnen met dat vreselijke woord, mijn spellingscontrole houd er ook niet van, En ik eigenlijk ook niet want het is van de zotte dat een straling of in deze de 5G golven het heersend virus rond zou brengen, als het al zo zou zijn dan zou het virus al tig jaren eerder rond moeten dwalen en niet nu pas toeslaan,,, allemaal lariekoek en apekool.
Ik denk dat men zich eerder af moet vragen waar men bang voor is, het vaccin, of de vage medicatie die via diverse ongure bedrijven wordt aangeschaft zonder enige nuttig informatie te verschaffen van een of andere goede gezonde medici, en niet van die vage website met tig taalfouten en gaat u zo maar door. Het is allemaal niet fijn maar we vragen ons wel het volgende af..


In mei, 17 maanden na het bekend worden en het begin van de verspreiding van een wereldbedreigend virus hoor ik nu mensen vragen en vertellen over wanneer wie met wat ingespoten is. Nou, wat heb je er aan om te weten met welk merk jij en dezen of genen in je linker- of rechterarm ingespoten bent. Je weet toch als leek niets over het samengestelde goedje dat men gemaakt heeft om dit virus aan te pakken. Ik hoorde dat een van deze virusaanvallende vaccins verontreinigd is met wel 1000 verschillende stoffen. De fabricage heeft niet zuiver genoeg plaatsgevonden. Je kunt er in een zeer zeldzaam geval trombose van of door krijgen. Maar dan moet je wel een bekend of soms geheel niet bekend onderliggende ziekte hebben onder je leden.

Wat weten we eigenlijk echt van medicijnen? Dat ze bijwerkingen hebben en dat is ook hier het geval. Misschien hebben Aspirinen en Paracetamollen wel meer bijwerkingen. Maar die zijn niet zo gevaarlijk. Moet je er niet 10 of 20 per dag van nemen. Ja, sommige mensen nemen liever pillen van een postorder of zelfs uit de supermarkt zonder vooraf met een dokter te overleggen over of dit of dat medicijn wel zo goed voor je is. Je krijgt namelijk al tientallen pilletjes voor onder de één euro. Daar kun je zelfs suicide mee plegen, terwijl de pil van Drion al gemeengoed is of ook een gemeen goedje.

Veel mensen die te veel zuipen en snuiven en spuiten en slikken en inhaleren, die vooral willen niet op komen dagen om een vaccinatie te komen ophalen om deze pandemie eronder te krijgen. Want met je laten vaccineren help je niet alleen jezelf. Dat vinden wij dus egoïsten die hun loon of uitkering tevergeefs uitgeven aan verslavende middelen en door de aldus ontstane slappe situatie in zowel hersenen als lijf dan maar thuis in bed , op de bank f op de vloer blijven liggen. Dat is voor hun al normaal leven, dus die mensen moeten tevreden zijn. Nu wij, de goed willende en meewerkende mensen nog graag binnen en kort een gewoon leven.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl