De Muziek Experts

CULTUUR – Doorstroom activiteiten komen weer uit de kast of u mag er in

We beginnen het steeds meer zat te worden, al die opgelegde regeltjes en verplichtingen.. hoewel ik nog steeds vind dat het wel meevalt, maar ik wil hiermee zeker niet zeggen dat ik het niet zat wordt, van mij mogen de terrassen en winkels wel weer hun deuren openen en dat we dan langzaam het normale leven dat we voor 2020 hadden weer gaan oppakken.

Maarja dat is Rozengeur en Manenschijn dat duurt vrees ik nog wel even, zeker als ze blijven roepen dat alles open kan en dan op het moment dat beslissingen en besluiten moeten vallen opeens niks meer doorgaat en er per ongeluk iets gezegd is. Enorme zonde. Mensen het is vervelend maar zet het nog even voor.
En genieten kan met speciale Fieldlab festivals en optredens… 3FM is al creabea met hun Awards, dus wie weet wat er nog meer volgt.
Wie positief is die positief blijft .. laten we het hopen ..


Er blijkt een duistere organisatie in Nederland tijdelijk te bestaan. De naam is me ontschoten. Voordat ik die weet, bestaat deze organisatie al niet meer. Ze krijgen zomaar een miljard of daaromtrent van de staat, onze staat, om dat geld uit te geven voor probeersels om zogenaamd de normale gang van zaken die we gewend waren, enigszins geleidelijk uit te testen en terug te brengen.

U heeft vast gehoord dat er één vliegreisje naar een tropisch oord met deze som geld wordt gefinancierd om 189 mensjes een weekje in een ander bed te laten liggen. Er waren 500.000 inschrijvingen en er mochten er dus na testen 189 mee. Maar eentje van de uitverkorenen was toch nog positief vlak voor het vertrek en kon in zijn eigen vertrek thuis blijven.

Deze organisatie bemoeit zich ook met dierentuinen en keukenhoven om te bepalen hoeveel mensen er naar en in zo’n doorstroomlocatie mogen komen en hoe lang ze er in mogen blijven. Hetzelfde geldt al voor winkels. En de musea maar wachten, die het al fantastisch geregeld hadden. Ik liep door een stadje en per winkeldeur stond er op hoeveel mensjes er per keer er achter die winkeldeur mochten verblijven. Bij sommige winkeltypen moet je dan ook nog 4 uur van te voren melden dat je er aan wilt komen. En wij slikken het allemaal als zoete koek. De regering wil niet dat we te veel in auto’s gaan verplaatsen, maar dan zit je toch beschermd zonder vreemde mensen in zo’n auto? En naar parken mag je wel. Daar staat dan weer een soort bewaking die bij te veel de tevelen tegen gaat houden en wegsturen.

Het blijft verwarrend. En ik heb ook dat gevoel dat die ene miljard van de regering voor het langzaam openen van de samenleving weggegooid geld is, omdat het maar voor weinigen is weggelegd om hierin te kunnen participeren. Nou, je kan participeren bij het aanmelden; volgens ons een loze bezigheid.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl