De Muziek Experts

UITSPRAAK – Hoe nu na de Corona, de hitte en de zondvloeden?

We hebben de periode december 2019 tot maart 2020 gehad.
Dat was een periode van “we weten dat het er is, maar wat kunnen we er nu specifiek mee en aan doen”.
Toen kwam de periode maart 2020 met “OOPS we zijn te laat, ons land is besmet”.
Daarna kregen we de maanden april tot aan juni 2020, we zaten in een intelligente Lockdown. Doe het liefst zo min mogelijk buiten de deur en ga lekker uw huis verbouwen..
Dit laatste werd uiteraard niet vermeld, maar velen hadden een totaal verbouwd huis na de Lockdown.
En vervolgens kregen we de maanden vanaf juni tot heden en ging het steeds soepeler, deden en konden we weer meer of beter we kunnen weer bijna alles, misschien zelfs iets te veel, het is maar net hoe je het ziet.

We gingen weer op vakantie, zowel naar verre landen als in ons eigen natuurrijk landje, dat gehad hebbende.
En nu weer terug naar school, en weer aan het werk…
WAT NU?
Gaan we ons opmaken voor een tweede golf?
Maken we ons om als makke schaapjes over de dam te springen?
Zoals vele klagers het op facebook noemen als je je “braaf” op de achtergrond houd.
Of gaan we allemaal een grote bek geven, maar doen vervolgens niks (goeds)??? … WAT NU?!?!?!?!?!


Ja, we hebben al wat achter de kiezen en de ruggen. Corona, hitte en zondvloeden. Goh, wat hebben en hadden we het slecht de laatste tijd. Nu al een half jaar is er een status quo die niemand ooit meemaakte. Als je een oorlog meemaakte waar dan ook ter wereld , is dit hier in Nederland wel om door te leven. Maar voor de huidige nogal jonge delen uit de bevolking is het natuurlijk wel erg. Maar ze treuren niet hoor. Enkele weer wat kleinere delen in deze jonge bevolkingsgroep kreeg het voor elkaar om het nog erger te maken. Ze gingen hun buurtbewoners de stuipen op het lijf jagen en daarbij nog even de belastingbetalers ook. Zelfs jongelui uit andere plaatsen haastten zich op hun scooters of met snelle kleine auto’s naar de diverse brandhaarden.

Wat werd er allemaal verspild? Nou, goodwill voor deze jeugdigen, water uit de vele brandkranen, goede bushokjes á 2000 euro’s per stuk. Wat werd er versterkt? De ME, de angst van de oudere buurtgenoten, hun strafbladen. Ja, we vervelen ons en dan gaan we een tegenstander zoeken en dat is altijd de politie. Maar de brandweer en de ambulances moeten maar niet meer komen om die daden van die gasten te repareren.

En als ze dan nog eens een paar van die gassies oppikken, dan komen die twee dagen al weer op straat om hun grote daden in de cel uit te leggen aan hun bewonderaars.

Wat is er nu zo gek aan om ze eens een maand apart te houden en hard te laten werken met een eerlijke boete toe als ze weer de straat op mogen. Dan kletsen ze wel anders. Nee, beseffen ze echt niet dat we in Nederland al genoeg problemen hebben? Als je een pyromaan wilt zijn en ten koste van anderen kapot wil maken wat je tegenkomt, ga dan eens naar Syrië. Is al code rood. Lekker bloederig voor deze kortzichtigen.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl