De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – Verkiezingen met als hoofdpunt Seksualiteit [THROWBACK 2016]

THROWBACK NAAR DE UITZENDING VAN 18 OKTOBER 2016

Ja, daar is het in de Verenigde Staten op uitgedraaid. En die maffe Trump heeft er onlangs ook nog de drugs bijgehaald, omdat hij denkt dat zijn tegenstreefster drugs gebruikt om overeind te blijven. Ik denk het niet, want dan kom je niet meer uit je woorden. Dat het alleen maar over ex-scharrels gaat , zegt meer over de malle moraal in Amerika. Geen tepel te zien in de films , maar owee als er een te zien si. Denk aan een een tepel van een lid van de familie Jackson.

In Nederland zijn we wel wijzer. Onze premier doet gewoon niet aan seks en als we er naar vragen, geeft de man prachtige algemene antwoorden. En, daar gaat het toch niet over tijdens de campagne voor een nieuwe regering. Die problemen los je van te voren op, want daar hoort het tijdens de verkiezingen niet over te gaan. Het moet gaan over werkgelegenheid, de zorg en energie- en mileuverbeteringen en dergelijke.

Ik stel voor dat kandidaten van te voren een eed afleggen dat ze clean zijn wat betreft hun gedrag in justitieel opzicht. Zit ook het woord tiet in, o jee!! En dan alleen maar praten en discussiëren over de zaken die het land echt aangaan. Geen privégemier meer graag.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl