ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

PIETS UITSPRAAK – Verkiezingen met als hoofdpunt Seksualiteit [THROWBACK 2016]

1 min read

THROWBACK NAAR DE UITZENDING VAN 18 OKTOBER 2016

Ja, daar is het in de Verenigde Staten op uitgedraaid. En die maffe Trump heeft er onlangs ook nog de drugs bijgehaald, omdat hij denkt dat zijn tegenstreefster drugs gebruikt om overeind te blijven. Ik denk het niet, want dan kom je niet meer uit je woorden. Dat het alleen maar over ex-scharrels gaat , zegt meer over de malle moraal in Amerika. Geen tepel te zien in de films , maar owee als er een te zien si. Denk aan een een tepel van een lid van de familie Jackson.

In Nederland zijn we wel wijzer. Onze premier doet gewoon niet aan seks en als we er naar vragen, geeft de man prachtige algemene antwoorden. En, daar gaat het toch niet over tijdens de campagne voor een nieuwe regering. Die problemen los je van te voren op, want daar hoort het tijdens de verkiezingen niet over te gaan. Het moet gaan over werkgelegenheid, de zorg en energie- en mileuverbeteringen en dergelijke.

LEES OOK:  @Demuziekexperts - Jaren 30/40 hit

Ik stel voor dat kandidaten van te voren een eed afleggen dat ze clean zijn wat betreft hun gedrag in justitieel opzicht. Zit ook het woord tiet in, o jee!! En dan alleen maar praten en discussiëren over de zaken die het land echt aangaan. Geen privégemier meer graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl