ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

CULTUUR – ROTTERDAM vlakbij? [Throwback 2016]

2 min read

THROWBACK NAAR DE UITZENDING VAN 18 OKTOBER 2016

Rotterdam is toch wel de eigenlijke hoofdstad van Zuid-Holland, ja sorry Den Haag. Maar gaan wij als midden Groene Harters daar wel vaak naartoe? Met de auto ernaartoe moet je wel wat weten van de route en parkeren, want het is natuurlijk een drukke grote stad met hoge tarieven. Je kunt via Capelle aan den IJssel met openbaar vervoer verder. Maar als je er naar toe wilt en meer gaat, neem je misschien wel de trein vanaf Gouda. Daar is parkeren vlakbij het station ook wel wat moeilijker dan je vooraf denkt.

In en rond het Groene Hart worden we als consumenten of winkelend publiek in de war gebracht door de vele centra waar we naar toe kunnen voordat we aan Rotterdam denken.

In een nabije ring liggen de grotere stadjes als woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn vlakbij met redelijk aanbod van supermarkten en bv. kleding- en schoenenwinkels.

LEES OOK:  PIETS UITSPRAAK: Sterfelijkheid op weg naar onsterfelijkheid? VRAAGTEKEN tot 2050.

Dan iets verder kun je naar Utrecht, Leiden en Den Haag.

Even tussendoor; Ga wel winkelen in een stad met een hapje en een drankje, want dat is toch veel leuker dan maar thuis zitten wachten tot er een doosje aankomt van een internet gebruiker. Moet je vaak toch nog naar buiten want je moet het pakje naar een wegbrengpakjespuntwinkel brengen om het terug te sturen. En dan weer wachten op een goed pakje als je nog bij die onzichtbare winkel klant wilt blijven.

Nee, neem de stap, spreek af met anderen om de reiskosten te drukken of gewoon voor de gezelligheid en ga vooral eens naar Rotterdam als je dat nog niet gewend bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl