De Muziek Experts

CULTUUR – ROTTERDAM vlakbij? [Throwback 2016]

THROWBACK NAAR DE UITZENDING VAN 18 OKTOBER 2016

Rotterdam is toch wel de eigenlijke hoofdstad van Zuid-Holland, ja sorry Den Haag. Maar gaan wij als midden Groene Harters daar wel vaak naartoe? Met de auto ernaartoe moet je wel wat weten van de route en parkeren, want het is natuurlijk een drukke grote stad met hoge tarieven. Je kunt via Capelle aan den IJssel met openbaar vervoer verder. Maar als je er naar toe wilt en meer gaat, neem je misschien wel de trein vanaf Gouda. Daar is parkeren vlakbij het station ook wel wat moeilijker dan je vooraf denkt.

In en rond het Groene Hart worden we als consumenten of winkelend publiek in de war gebracht door de vele centra waar we naar toe kunnen voordat we aan Rotterdam denken.

In een nabije ring liggen de grotere stadjes als woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn vlakbij met redelijk aanbod van supermarkten en bv. kleding- en schoenenwinkels.

Dan iets verder kun je naar Utrecht, Leiden en Den Haag.

Even tussendoor; Ga wel winkelen in een stad met een hapje en een drankje, want dat is toch veel leuker dan maar thuis zitten wachten tot er een doosje aankomt van een internet gebruiker. Moet je vaak toch nog naar buiten want je moet het pakje naar een wegbrengpakjespuntwinkel brengen om het terug te sturen. En dan weer wachten op een goed pakje als je nog bij die onzichtbare winkel klant wilt blijven.

Nee, neem de stap, spreek af met anderen om de reiskosten te drukken of gewoon voor de gezelligheid en ga vooral eens naar Rotterdam als je dat nog niet gewend bent.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl