De Muziek Experts

CULTUUR – Voorbeeld van de waanzin over het gedrag en de eisen van de overheid

Ik zit nu lang genoeg op het smoelenboek, ook wel facebook om te weten dat het daar nogal uit de hand kan lopen, en dat het meerendeels van de clienten daar ook letterlijk patient of client van een of andere zorginstelling genoemd mogen worden, wat een stel zotten met een stel onnozele uitspraken, en vooral nu ook mensen die overal en nergens in geloven, en dan nog dat 5G erbij waardoor je het verhaal met de folie hoedjes gaat krijgen… Er zijn dus mensen die denken dat 5G en Corona met elkaar van doen hebben, dat door 5G nu Corona is ontstaan.. hoe verklaarbaar is het dan dat Corona de hele wereld over gaat? Er zijn ook mensen die geloven in UFO’s dat de ruimte mannetjes hier zijn geland , een maal goed gekucht hebben en 1 chinees hebben besmet,, zie het gevolg er van.
Nee mensen en kijkt u vooral u zelf ook eens aan… Een grote mond op het smoelenboek is niks vergeleken met een goede grote mond in het echt, dus niet online. Doe dat maar eens stoer, en zorg dat je echt wat te vertellen hebt, niet zoals we wel vaker horen met WAT NOU, WAT MOET JIJ… terwijl je helemaal niks doet.. Dat is ook weer Stoerpraat.


De titel van deze cultuurklap of cultuurclash die ik las over het mondkapjesbeleid overal in den wereld in een dialoog op Facebook is bijna langer dan het gesprek van toch wel weldenkende burgers die zich buiten het eigen huis hebben gewaagd en zelfs naar allerlei buitenlanden zijn uitgezwermd als daar zijn; Terschelling en Italië. Hier het gesprek tussen drie Nederlanders op verschillende plekken in Europa;

Persoon A(rie): Net even naar West-Terschelling geweest….wat een gekkenhuis, net als in ‘t dorp waar ik werk. Mensen krioelen als mieren door elkaar heen, lopen dwars tegen aangegeven richtingen in, met zijn drietjes gezellig bij de slager naar binnen, ze lopen je omver…. Hallooooooo !!! Covid-19 of zo bestaat ook op dit eiland!! De eerste signalen zijn er al, maar joh….duik als een stel vreemden van elkaar lekker in en op elkaar….als je elkaar goed kent, maak je een afweging, maar wat hier nu gebeurt…..verstand in t kluisje in Harlingen gestopt voorafgaand aan de overtocht? Een vriendin is al een paar dagen thuis gaan zitten omdat ze de grote bekken tijdens het caféwerk werk even zat is….

——-B(ettine): En straks zeuren ze als de boel weer op slot gaat 

C(Cees): Bizar…mensen kennen geen grenzen! En normen en waarden zijn sowieso al vervaagd. En ja…People are strange! Wel een Topsong trouwens van The Doors!

——D(ave); Lees het net wat jullie op Terschelling allemaal overkomt.  Wij zitten nu in Italië. Iedereen houdt hier heel netjes afstand. Op de camping is het heel rustig, dus ruimte genoeg rondom ons heen…..Blij dat we dat Nederlandse gekkenhuis voor 4 weken achtergelaten hebben.

Het Italiaanse relaas van Dave werd afgesloten met een zonnesmilie. En ja hoor, de goede luisteraar onder u heeft allang door dat dit wel de omgekeerde wereld lijkt. Italië moet toch Terschelling zijn in dit verhaal en Terschelling Italië? Daarom is het voor even de reële waanzin waar wij in leven en doorheen schijnen te moeten. Houd u haaks in uw 15.000 vierkante centimeters.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl