De Muziek Experts

CULTUUR: Hoe kan een heel groot land zulke leiders hebben?

Volgende week komt er een stukje cabaret van Dolf Jansen dat gaat over oud premier JP, Jan Peter Balkenende, beter bekend als Bak elende onder een grote groep.
Om eerlijk te zijn, deze man doet mij niet aan iets goeds herinneren, nu was vroeger politiek al niet mijn favoriete onderwerp, maar als er iets belangrijks was dan had ik dat nog wel onthouden.. toch!

Ja de zin.. “Maar u kijkt zo lief” is er een van JP die nooit meer vergeten zal worden, kom je niet uit je woorden, gebruik die dan!
Nee om eerlijk te zijn als ik en dan vooral nu kijk naar onze huidige premier Mark Rutte, dan heb ik wel het idee dat hij meer meeleeft en meedenkt met de medemens dan in alle premiers hiervoor.
Of kunt u nog een betere bedenken? Beter Rutte dan ik noem even een Poetin of Erdogan … of misschien nog wel erger.. Trump!


Misschien moeten die hele grootschalige landen zichzelf wel in kleinere meer overzichtelijke eenheden knippen zodat de leiding dan meer in contact staat met haar dan kleinere bevolking en er meer rechten en vrede en welvaart heersen.

Trump, de Stumper, anagram voor S.E. Trump, Senior Eikel Trump, wilde 10.000 militairen naar Washington DC laten overkomen. Zo’n stad of in dit geval District, heeft al tienduizenden agenten en die hebben ook wapens genoeg, als het daar om gaat. Evenals de vele burgers die ook daar bezitten.

Ik vermoed dat de man alleen maar aan zijn eigen hachje denkt en misschien ook nog even aan zijn familieleden, om deze eis van 10.000 militairen extra voor Washington DC op te willen roepen.

Dat hij 350 miljoen Amerikanen hoort te leiden heeft hij wel in zijn hersens zitten, maar dat kan één persoon niet. Hij heeft talloze adviseurs, maar die zijn al allemaal vervangen door een tweede echelon nieuwe jaknikkers en dan wordt het meestal nog gevaarlijker, want die denken niet of alleen maar aan hun nieuw verworven baantje met bijbehorend hoger salaris.

Het is bekend dat meneer Poetin zijn vluchtweg en geheime datsja al decennia geleden heeft gepland.

Hij heeft vooral ja-knikkende adviseurs, omdat ze anders zelfs verdwijnen. Om maar wel nog even te spreken over de machthebber van China, die al andere landen omkoopt met aanleg van havens, spoorlijnen enzovoorts omdat die andere landen dat zelf niet eens kunnen. Dat land heeft dus zelfs ook al Jaknikkers in talloze ander landen. Zo’n dictator als Xi Linping gaat dus nog verder en hoe kunnen we daar nu de democratische krachten op loslaten om deze leiders te doen vervangen door regeringen met meer personen die gestaag samenwerken door ook van zich te laten horen en niet als slaven van alleen maar de grote leider, maar als denktank voor een land om tot betere gedeelde welvaart te komen. Maakt de mensheid na de dood van deze drie foute leiders het nog mee dat er leiders en regeringen opstaan die de planeet en haar bewoners niet naar de afgrond leiden

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl