De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK: Vakantieplannen?

We mogen weer!?! , bewust wat vraagtekens erbij gezet, want ja we mogen weer, maar hoe slim is de mens in deze kwestie, we mogen weer op reis, we mogen weer de terrasjes op, we mogen weer musea en andere culturele aangelegenheden in en op.

Maar wel met mate… de meeste voegen hier een -N aan toe en denken verder totaal niet na aan wat voor gevolgen hun capriolen in kunnen houden.

Ik zag een vlog van iemand die -buiten alle verwachtingen om- plots stond te demonstreren in Amsterdam vorige week, direct daaronder zag ik een reactie van een Arts, die zich doodschaamde dat hij dit voorbij zag komen,, een trouwe volger notabene.
Demonstreren mag… Ja .. maar kan dat niet een maand of meerdere verschoven worden? Denk je dat er nu plots wel actie wordt ondernomen, terwijl dat volgens de actie voerders al jaren niet gedaan wordt?

En dan nog even over de Vakantie, er zijn een hoop mensen die nu al tickets geboekt hebben naar de meest verste landen in hoeverre de mogelijkheden gaan.
Maar mensch juist nu is het de perfecte kans om eens uw eigen land te ontdekken en te onderzoeken, ga in plaats van naar een kuuroord in Griekenland, Frankrijk, Italie, Spanje of waar dan ook, eens naar het Kuuroord op Texel, of in Zeeland, of lekker de bossen in rondom de Veluwe… Why Not? Nu het nog kan?!


Deze term vliegt nu ook weer verplicht in het rond. Ik mis in deze periode wel het geklets over een ander tijdsgebonden probleem, namelijk dat van de fouten in de examens en foute cijfers volgens vooral ouders, waardoor hun kind net met ééntiende verschil gezakt is. Maar goed, dat andere seizoensgebonden onderwerp maar even. Hoewel, seizoensgebonden? Het hele jaar door gaan mensen op vakantie, sommigen wel drie of vier keer. Ja, velen natuurlijk niet, omdat ze het gewoon niet betalen kunnen of het geld ergens anders aan uitgeven.

We kunnen thuisblijven en u kent de grappen al voor bestemmingen in het om het huis. Maar dan kost het ook geld, maar wat minder. Koningsdag, de meivakantie, en Pasen en Pinksteren hebben we weer gehad, maar dat wakkerde het vakantiegevoel tijdens het binnenzitten juist aan in dit maffe jaar 2020 en dan willen mensen er op uit. Wachten tot de zomervakantie heeft men al bijna afgeleerd. Moet je boeken? De een vindt dat een zekerheid en de ander niet, want door de crisis is niet alles volgeboekt of door de schaarste juist heel snel.

Even wachten nog, ook al is dat misschien heel moeilijk. Voor mij betekent het dat ik nu niet echt weg wil, omdat er op de vakantiebestemming allerlei beperkingen zijn die je meer een plannende en nieuwslezende reporter maken dan een ontspannende toerist. Dan maar de hobby’s in de nabijheid en de lol en de zogenaamde vrijheid wat later in dit jaar of in 2021 dan maar.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl