De Muziek Experts

RTV Bodegraven vanaf 1 april BR6

De lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk gaat per 1 april 2020 verder onder de nieuwe naam BR6. De organisatie was al langer op zoek naar een nieuwe naam die inhoudelijk beter aansloot bij dat waar de omroep voor staat: het verzorgen van lokale televisie- en radioprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

BR staat namelijk voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en 6 voor de zes dorpen waar de fusiegemeente uit bestaat, t.w.. Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Driebruggen. De lokale omroep BR6 is op dit moment bezig met een professionaliseringsslag en een nieuwe naam is hier vanzelfsprekend een integraal onderdeel van. Bovendien wordt bij de productie én het uitzenden van programma’s steeds vaker aansluiting gezocht bij lokale omroepen in de regio, waarmee de omroep ook een samenwerkingsverband heeft gesloten.

Het neerzetten van mooie en kwalitatieve aantrekkelijke lokale programma’s voor radio en televisie waarin inwoners van de hele gemeente van jong tot oud zich weten te herkennen ziet de omroep als belangrijkste speerpunten voor de komende jaren. Daarbij hoort vanzelfsprekend een goed geïnformeerde en actuele nieuwswebsite.

Vanwege de situatie met het Covid-19 virus heeft het bestuur besloten om de feestelijkheden rondom de nieuwe naam BR6 uit te stellen tot een later tijdstip dit jaar. Op televisie en op de radio blijft BR6 te ontvangen via de gebruikelijke kanalen van voorheen RTV Bodegraven. De Facebookpagina en het twitteraccount zijn wel veranderd. De lokale omroep is op twitter voortaan terug te vinden onder @BR6nieuws en op Facebook op de pagina BR6.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl