ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

RTV Bodegraven vanaf 1 april BR6

2 min read

De lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk gaat per 1 april 2020 verder onder de nieuwe naam BR6. De organisatie was al langer op zoek naar een nieuwe naam die inhoudelijk beter aansloot bij dat waar de omroep voor staat: het verzorgen van lokale televisie- en radioprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

BR staat namelijk voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en 6 voor de zes dorpen waar de fusiegemeente uit bestaat, t.w.. Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Driebruggen. De lokale omroep BR6 is op dit moment bezig met een professionaliseringsslag en een nieuwe naam is hier vanzelfsprekend een integraal onderdeel van. Bovendien wordt bij de productie én het uitzenden van programma’s steeds vaker aansluiting gezocht bij lokale omroepen in de regio, waarmee de omroep ook een samenwerkingsverband heeft gesloten.

LEES OOK:  CULTUUR – Buitenbeentjes in de bevolking, een probleem of een verrijking?

Het neerzetten van mooie en kwalitatieve aantrekkelijke lokale programma’s voor radio en televisie waarin inwoners van de hele gemeente van jong tot oud zich weten te herkennen ziet de omroep als belangrijkste speerpunten voor de komende jaren. Daarbij hoort vanzelfsprekend een goed geïnformeerde en actuele nieuwswebsite.

Vanwege de situatie met het Covid-19 virus heeft het bestuur besloten om de feestelijkheden rondom de nieuwe naam BR6 uit te stellen tot een later tijdstip dit jaar. Op televisie en op de radio blijft BR6 te ontvangen via de gebruikelijke kanalen van voorheen RTV Bodegraven. De Facebookpagina en het twitteraccount zijn wel veranderd. De lokale omroep is op twitter voortaan terug te vinden onder @BR6nieuws en op Facebook op de pagina BR6.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl