ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

PIETS UITSPRAAK – Het hele jaar 2020 down the drain?

2 min read

Ik mag wel zeggen dat we het treffen in een land als Nederland, wat betreft de gezondheidszorg zit het wel redelijk in orde, tuurlijk er moest wel bezuinigd worden, maar dat zal overal wel een probleem zijn, het woord bezuinigen. Maar kijk nu eens in het zuiden van de wereld, waar de bewoners nog half met een knots door hun haar lopen en vlees eten dat onder barre omstandigheden klaar wordt gemaakt…. twee duizend twintig, maar ook een beetje 100 voor christus.


Het was een mooi getal, dat 2020, het nieuwe jaar in de moderne eenentwintigste eeuw met al zijn uitdagingen om een beter milieu te creëren, met minder vlees, fijnstof en hopelijk wat minder mensen door de gezinsverdunning die gelukkig op aarde wat in zwang komt, zodat er minder zwangerschappen ontstaan. Kleine stappen naar een meer leefbare wereld. Nu nog een paar dictators vervangen door bewuste democraten, omdat ze al die nodige maatregelen ontkennen.

Maar we zitten ook nog met primitieve culturen in deze moderne tijd die wild uit de bossen kapen en dat bij veertig graden Celcius slacht en dan kan het al rotten vóór de consumptie ervan. Als je dat eet, kan er naast het vlees van alles in zo’n beest zitten, zoals gif van een vleermuis of zo. Denk aan de Ebola-ellende van jaren terug. Dus het werk valt stil, de gewoonten moeten soms afgeleerd worden en vervangen door andere activiteiten. Als Nederland opkrabbelt, kunnen andere landen nog ver achter liggen, dus zo snel zijn we nog niet van de gevolgen van deze crisis af.

LEES OOK:  CULTUUR – Real Life documentaires over relaties, dieren en ziekten

Iedereen hoopt weer op te kunnen veren na de crisis en als er medicijnen voorhanden komen. Dat is nog even een illusie. Tot dan kunnen de media u bijstaan en wij op de radio doen hierin mee en we hopen dat u als luisteraar gezond blijft en dat we u even konden helpen met onze muzikale afleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl