De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – Geen sport te doen, geen sport te zien, dan praten we maar over

Onlangs zond de NPO de finale uit van het EK 85, de reden.. er is geen sport meer op TV. .. heel wat harten sloegen een tikje over toen bekend werd dat er geen sport meer op TV was. EEN GROOTS SCHANDAAL! … Sorry dat is even heel sarcastisch maar zonder sport geen leven meer?! Er is nog zat te doen, gedacht aan Troost TV, gedacht aan hashtag huis opruimen, hashtag de dagelijkse huishoudelijke taken hashtag rustig aan doen.


In deze sportloze periode kun je dus alleen maar erover praten en daarbij is het mogelijk om de beleden erbij te verzinnen of uit het verleden op te rakelen. Je kunt veel sport terugzien op allerlei kanalen. Maar het leuke van sport is juist dat je de uitkomst, uitslag of rangorde niet weet tijdens het kijken naar de knappe prestaties.

Veel mensen of te fanatieke supporters vooral gaat het niet om de kunst in de sport, maar alleen om de resultaten. Dat is echt jammer. Je kunt toch genieten van een galante voetballer als Frenkie de Jong of de onnavolgbare capriolen van de medische spierbal Wopke zonderland. Om maar niet te spreken van elegante vrouwen in de sport.

Alleen op de Foxzender zullen ze de komende weken uur in uur uit kunnen blijven zwetsen over voetbal dat er nu even niet is. Maar ja, daar worden ze voor betaald. En zijn ze bang voor hun baan. Als je daar nog naar kijkt dan ben je al bijna dood of hersenloos. Overdaad schaadt.

Kijk dan naar goede biospeelfilms van beroemde sporters of sportploegen of leuke tekenfilms. En anders even geen sport, maar dat ongelezen boek beetpakken, spellen doen met de medebewoners.

Of bel even met de wat oudere verwanten die nu uw bezoek moeten missen.

Als u overal schijt aan hebt in deze, dan bent u echt de enige die echt meer closetrollen nodig heeft dan de gewone Nederlander. Moet u dat wel even melden aan de caissiere, want je mag maar 10 rollen voor de drollen per persoon. Tenminste, dat zou ik zo regelen in een supermarkt.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl