De Muziek Experts

De Muziek Experts – NIET afgelast!!


Ja u leest het goed!
Zowel het radio programma Bas On Air als het programma De Muziek Experts zijn gewoon te beluisteren via deze website alsmede via RTV Bodegraven (binnenkort BR6)

Het Corona-virus breid zich dan wel uit over ons land, maar juist op de momenten dat we binnen moeten blijven is radio een aangenaam medium om lekker naar te luisteren, even weg van alle problematiek, gewoon heerlijke muziek met soms een kritische noot.

Zolang Bas en Piet niet ziek zijn zal de Muziek Experts ook door blijven gaan.
Bas On Air wordt elke week al opgenomen vanuit de thuis studio, maar voor de Muziek Experts kwamen we allebei nog naar de studio, dit zal tijdelijk veranderen naar de thuis studio, waar de kwaliteit net zo goed is en de muziek … misschien wel beter, wie weet.

De Muziek Experts van 17 maart wordt volledig door Bas gepresenteerd.
De uitzendingen van de weken daarop worden wel van te voren opgenomen, maar wel volledig live opgenomen! Dat wil zeggen dat we niet non-stop muziek inzetten, maar zelf zoals gewoonlijk alles aan elkaar praten.

DUS.. heeft u zelf iets te melden, aan een persoon, een buurt, de plaats, of het hele land? Schroom u niet en stuur een bericht via het contact formulier en wie weet nemen wij uw bericht mee in de / of een van de volgende uitzending(en). We houden u daar uiteraard van op de hoogte!

En last but not least wensen wij iedereen uiteraard het beste vooral op de gezondheid, en hopen dat zo min mogelijk mensen last krijgen van het Corona virus, en nog liever, zo min mogelijk doden in ons land!
Dat het kabinet maar snel wijze beslissingen mag en zal nemen, het land op slot zet en zorg draagt voor ons eigen land, en niet voor andere landen. Nu valt het nog mee, maar het kan een code zwart worden als we zo door gaan… dat wil toch niemand!

Dan een vrolijke noot om mee af te sluiten afkomstig van Fokke & Sukke om de malle reacties van onnadenkend publiek te illustreren in deze onzekere dagen:
Fokke komt binnen met 40 WC-rollen vanuit de supermarkt.
Zo, we kunnen vooruit, zegt Fokke.
Waarop Sukke meldt: Je had beter wat eten kunnen kopen, dan valt er tenminste nog wat te poepen.

PS. mocht er nieuws zijn over Bas On Air of De Muziek Experts dan vind u die informatie het eerst en snelst op www.BasOnAir.nl of www.DeMuziekExperts.nl , de berichtgeving zal op beide sites komen te staan!

Voor nu een fijne dag, geniet van al wat WEL kan, en geniet van elkander, u moet maar zo zien, u ziet elkaar nog eens tesaam,, zal niet vaak gebeuren in het drukke werkleven.Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl