De Muziek Experts

ESF Nieuws – 23-02-2020

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Rotterdam, in de Rotterdam Ahoy , op Dinsdag 12 , Donderdag 14 en Zaterdag 16 mei 2020.

Het is bekend, het ESF vind dit jaar plaats in de Rotterdam Ahoy!

Afgelopen week was er toch wel spannend nieuws over Jan Smit, want hij heeft een burn out, en weet nog niet zeker of hij de presentatie van het ESF wel op zich kan nemen, ofwel of hij optijd weer de oude Jan is. Maar nu blijkt dus ook weer dat de organisatie nog geen vervanger/reserve heeft voor Jan… dat baart menig mens dan weer zorgen, zouden ze echt afwachten tot het allerlaatste moment? Aldus Televizier.nl , Ik zelf vind het nogal frapant als het op deze manier zou verlopen, er zijn echt wel meer dan 3 personen die de presentatie op zich kunnen nemen, desnoods neem je 3 hele simpele totaal niet bekende Nederlanders die wel goed zijn in presenteren … Vertegenwoordigd Jan met de Pet ook het ESF. Jan ja of Jan nee we horen het vanzelf maar dat er sowieso een spanning heerst rondom het ESF is wel duidelijk, er gaan ook niet een paar centen in om.

28-01-2020 Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit tijdens de officiële loting voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Bron: ANP KIPPA SANDER KONING

Vervolgens zouden er geruchten de ronde gaan dat het ESF nummer van Jeangu Macrooy reeds bekend is , althans geruchten he, na zoeken, zoeken en nog eens zoeken is er tot op heden helaas geen bevestiging.
Het zou gaan om het nummer Freedom Sound, en is op youtube alleen als acoustische versie te vinden dit bericht zou geplaatst zijn op de site Linda.nl en tijdens de 538 show van Frank Dane zou het ook vermeld zijn. Maar nog niks is zeker dus we houden het op het luisteren van Jeangu zijn beste hits ..

Jeangu Macrooy, vertegenwoordigd Nederland voor het ESF 2020.

En dan nieuws wat wel zeker is want de Nederlands-Griekse Stefania Liberakakis gaat Griekenland vertegenwoordigen op het ESF 2020. Stefania werd geboren in 2002 en begon op 8 jarige leeftijd met zingen en werd 2 jaar later bekend door deelname aan The Voice Kids, ook zong ze in Kinderen voor Kinderen, en in 2016 vertegenwoordigde ze Nederland met de meidengroep Kisses op het Junior ESF. Ook speelde ze in de TV serie brugklas. Ze zal griekenland vertegenwoordigen met haar nummer SUPERGIRL.

De Nederlands-Griekse Stefania verklapt het.. Ze gaat Griekenland vertegenwoordigen voor het ESF 2020! Dubbel Hollands trots?!

Er zullen de komende weken en maanden nog heel wat meer nieuwtjes komen over het ESF en daar houd ik u graag weer van op de hoogte, dus mocht u niets belangrijks willen missen, check basonair.nl voor meer informatie of luister naar dit programma elke dinsdag avond van zeven tot acht. En binnenkort zo rond april zal er ook in de Muziek Experts van acht tot negen genoeg aandacht aan het ESF besteeds worden in de vorm van muziek.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl