De Muziek Experts

Piets Uitspraak – No Social Media, Just Radio!

U hoorde The Corrs al zingen, I’m listening to my Radio.. cause there is The Music Experts and they give me the best music to listen to, of nou dat hoorde wij er dan uit… Hoe dan ook .. er zou eens een dag moeten komen dat NIKS digitaals het meer doet, geen internet, geen computer, geen mobiel, alleen stroom om je Radio op te laten draaien, of nog erger ook geen stroom, zodat je alleen een radio met batterijen kan draaien! .. Terug gaan naar die tijd, wordt wel heel primitief, maar zou voor een hoop mensen een goede zet zijn even uit dit stressvolle altijd maar in connectie zijnde wereldje te stappen. Listen To The Radio !


Ja, eerst even vertalen. Er is echt geen Twitter of Instagram of Facebook nodig voor het beluisteren van radio. Die media zitten zo vol met foto’s, dat dat de essentie van radio weghaalt. Als je luistert naar de radio, een al oude uitvinding ja, dit voor de jonge kijkers, ehhh, luisteraars onder jullie natuurlijk, dan zonder zulke media hoor.

Radio geeft je aandacht of jij geeft die goede oude radio aandacht. Dan kun je er met je eigen gedachten of ingebeelde afbeeldingen een eigen draai aan geven. Aan dat wat je hoort aan informatie of muziek. Meestal gaan deze twee zaken op een prettige wijze samen. Je steekt er wat van op en de radio is te beluisteren tijdens je andere werkzaamheden, buiten het stofzuigen om. Bij werk, als het kan en van de baas mag, of om even afgeleid te worden als je daar behoefte aan hebt, of om iets nieuwe op te pikken van het nieuwste nieuws of een nieuwe of zelfs een oude plaat. Een brok muziek dat je aanspreekt of je nog niet kende.

Dan kun je het downloaden of op een oude muziekdrager als plaat, CD of cassettebandje of USB-stick terugluisteren. Of tegenwoordig intikken in je muziekvoorziener, ook wel musicprovider geheten.

Radio zal altijd blijven, ook als het misschien anders genoemd zal gaan worden in deze steeds veranderende maatschappij. Zoals Streamen of podcasten, maar het blijft toch die goede oude onmisbare radio.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl