De Muziek Experts

CULTUUR – De lente gaat goed samen met happy music.

CULTUUR – De lente gaat goed samen met happy music.

Er zijn weer muziekfestivalletjes en aankondigingen van verder weg liggende festivalletjes, zowel in tijd als in plaats. Er worden weer onder elkaar tips uitgeruild.

Vor anderen zijn er andere attracties. De Bollen bereik je alleen tijdens deze Paasvakantie door over de bollen van de mensen voor u te lopen. U kunt ook nog gaan winkelen in grote weidestores en natuurlijk in de nu eigenlijk te hete binnensteden.

Kent u die mop nog van die mevrouw die in de rij van de V&D stond te wachten tijdens een van de laatste leegverkoopdagen? Een tv-journalist vroeg waar ze voor in de rij stond.- Voor CD’s, zegt die mevrouw. – Maar mevrouw, u kent toch wel iTunes en Spotify? Waarop de mevrouw zegt; -Nee, ik zoek vooral André Hazes. Zo wordt in één klap een tweeërlei zaken duidelijk. Er zijn allerlei muziekdragers én er zijn allerlei smaken voor muziekstijlen en veel verschillende mensen die of heel bij de tijd naar muziek luisteren, of heel ouderwets als deze mevrouw.

De een zit met een apparaatje te streamen of loopt of fietste ermee door het station of de natuur of in de stad en weer een ander gaat terug naar oude tijden en verzamelt grammofoonplaten of CD’s of zelfs cassettes. Deze oude 20e eeuwse systemen zijn lekker goedkoop te vinden in uitverkoopbakken, tweedekanswinkels en op rommelmarkten. Nog een mogelijk uitje voor u tijdesn deze vrije dagen.Zo’n verzameling staat gezellig en je gaat er echt voor zitten om te luisteren.

Je kunt ook naar radio’s met FM of DAB luisteren, maar dan zit er wel eens een mispeer voor jouw oren tussen. En als je iets niet kent , kunt je het ook niet aantippen op zo’n moderne betaalsite. Eerst veel luisteren en kennis opdoen via bv. verzamelen en dan kun je wat techniek toevoegen.

Iedereen op zijn of haar manier; luister ze.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl