De Muziek Experts

PIETS UITSPRAAK – Enquetes als voorbeeld van de robotisering en PSD 2 ; Bij de beesten af!

PIETS UITSPRAAK – Enquetes als voorbeeld van de robotisering en PSD 2 ; Bij de beesten af!

Waarschuwing. Het einde is zoek bij de bescherming van je privacy. Onlangs vulde ik een enquête in van zo’n spaarprogramma-instelling die de mening van consumenten wil weten. Maar ze willen waarschijnlijk ook tegelijkertijd jou masseren om je aan een of meer nieuwe producten te krijgen, zodat jij een kat in de zak koopt en zij de centen krijgen. Ik moest een vraag beantwoorden over Spotify. Men vroeg of ik de gratis Spotify gebruikte of die via een abonnement. Ik wilde de vraag overslaan. Maar ik kwam niet verder. Er stond geen derde rondje bij van bv. :Gebruik ik niet, dus ik moest van die robot dan toch een van de slechts twee mogelijkheden invullen die alletwee niet waar waren. Daar ga je dan, omdat je meedoet voor bv. het bij elkaar enquêteren van een bon van een onlinewinkelboer. Eigenlijk stoppen daarmee. Maar het volgende is nog veel erger in het schenden van je privacy.

Het gaat hier om het PSD2 idee. Verzonnen in de europese Unie.Misschien goed bedoeld, maar als je erover nadenkt erg slecht gestoeld.
Hoed u voor deze nieuwste commerciële duik in uw gegevens door de commerciële maffia. Onder het mom van kortingen en zogenoemde beter op u als gewaardeerde klant afgestemde aanbiedingen worden we de komende tijd bestookt door talloze mails en apps om maar toestemming te geven tot inzage in ons betalingsverkeer en dus zodanig dat wij vreemden toestemming gaan mogen geven om je privé-bankrekening in te kijken.
Zijn ze helemaal van de pot besnuffeld? Jaaa.! Ben ik weer terug bij de titel van Bij De Beesten Af. Dat een regering daar onder druk van al die partijen die van alles, of eigenlijk ALLES, met Hoofdletters, van ons willen weten, dit toelaat. We weten niet eens wat die nu al vermaledijde afkorting PSD2 betekent.
Ook als je dit niet wilt, moet je steeds die geldwolven digitaal van je afhouden door steeds nee in te moeten typen op je schermpje. Je wordt daar natuurlijk op een gegeven moment moe van en dan heb je automatisch gedrukt omdat je al gewend was of murw geslagen door al die vragen om je cookies te mogen gebruiken.

Nou, ik blijf me cookies alleen opeten en die PSD2 staat voor Psychische Sociaal opgelegde Dwang en dat in het Kwadraat = dus P S D 2. Weg Ermee !!!

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl