De Muziek Experts

CULTUUR – Openbaar feest, Amersfoort 27 April, dreigt met boetes

CULTUUR – Openbaar feest, Amersfoort 27 April, dreigt met boetes

Kan het zo gek? Het kan zo gek. Boetes opleggen aan 6-jarigen die vertellen dat ze op 27 april tijdens Koningsdag in Amersfoort in een oranjekostuumpje een balletje doen op muziek van Avicci. Oei. Dat mag je niet doorvertellen hoor.In sommige culturen verraadden de ouders de kinderen en nog meer andersom.

Wie dat verzonnen heeft dit jaar. Want in voorgaande jaren heb ik er nog nooit van gehoord of heeft men het toen heel erg goede geheim gehouden van die geldboete voor het uit de school klappen. De argumantatie van de burgemeester dat de dreigboete was ingetrokken omdat de plannen nu klaarliggen bij het uitlekken van deze oekaze, was er een uit de categorie slap gelul en sussen die hap. En wat had men dan met die geïnde boetes gedaan? Dat wil ik nu weer wel weten. Maar dat zal wel echt geheim blijven.

Ik ga een geheim verklappen nu en dan wacht ik de boete van de gemeente Amersfoort af en begin ik natuurlijk een proefproces als ik echt iets moet gaan dokken. Mijn dochter mag met haar vriend mee naar het Koningsdagconcert omdat hij bij de gemeente Amersfoort meewerkte in de voorbereiding voor het programma in die twee uur dat de K. Familie er rondloopt en activeert. Maar ik kan er volgens mij geen boete voor krijgen, want dat concert is al op 15 april en dat is niet 27 april. We zien wel of het nog gekker kan worden. Fijne koningsdag alvast.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl