De Muziek Experts

Taalvoutje Bedankt – Sla het vat.. ehhh Sherrycan maar aan!

Taalvoutje Bedankt – Sla de Sherrycan maar aan, een Partijdige zak, een ezel stoot zich geen
3maal.. of toch wel??

– Ik zie het de laatste tijd wel heel erg vaak van die advertenties o.a. op Facebook en Marktplaats waarin zo ontzettend simpel in en over gedacht wordt .. Je plaatst een tekst en een prijs en klaar ben je … NEE MENSEN!!! Controleer gewoon even 2 maal of alles wat er staat wel juist is… dan voorkom je bijvoorbeeld het volgende … Te koop aangeboden: 2 rollen mooi creme (accent aigu op de E) kleurig behang met n (apostrof N) .. maar let op .. met ’n klein persoontje erin … Zit nog in folie … Pardon!? Misschien een klein vervelend kind die ze liever achter het behang plakte? Op de taalvouten kan je letten, maar er zijn dus vreemdere fouten te vinden.

– Nog een product aangeboden, Te koop Sherry Kán (hoe spreek je een a uit met een accent aigu??) .. Maar hoe schrijf je Jerry Can? Bij dit probleem kan je het volgende indenken … Kind vraagt aan vader .. Waar is dit ding voor [terwijl hij met een Sherry Kán in z’n hand staat], Waarop vader zegt .. nou dit is een Sherry Kán, hier deden de Amerikanen vroeger hun Sherry in, in plaats van tegenwoordig in flessen. Hadden ze gelijk een grote voorraad…. Helaas Jerry Can schrijf je op zn Engels of zelfs Amerikaans .. met de J.. en dan Jerry van Tom en Jerry en dan Can zoals het Engelse Can .. tja simpeler kan t haast niet, maar helaas vergissen vele zich er nog in.

– Vraagje van de Politie, Vier jij momenteel vakantie in Spanje? Wel wij zijn op zoek naar voortvluchtige Tommy van der Sommen .. en je KON kijken naar Hart van NL want daarin werd meer aandacht besteed aan deze…. ZAK! .. Das letterlijk en figuurlijk heel duidelijk hoe ze over hem denken haha Nogal heel erg Partijdig dus!

– Het is wel raak vandaag met de te koop aangeboden taalfouten .. nu weer een. Te koop aangeboden Marvel super herpes veldvles/bidon. Deel vooral NIET met anderen!! .. enneh Veldvles .. met een V bij Fles ? Sorry check toch 2maal je tekst en misschien is 3maal nog beter .. Toch meneer de Ezel?

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur m door via onze facebook @DeMuziekExperts of als reactie onder dit bericht.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl