ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Taalvoutje Bedankd – Zonnetip: Wit uw huis..

2 min read
Taalvoutje Bedankt – Zonnetip: Wit uw huis, Door Deskundig oog bekeken, Leve de Autocorrectie , maar nu eerst ..

– We weten allemaal dat met deze hitte we zuinig moeten zijn met het (kraan)water, hoewel de dreiging nu ook weer niet zo gigantisch is, maar elk beetje helpt wel! .. Maar volgens een bericht op facebook was er tijdens de hitte-vrijdag een verbod om WATERVERSPILLING tegen te gaan … Laat dat bad maar vol lopen!

– Een super multi functionele Airfryer te koop want deze kan namelijk frituren, bakken, braden en … jawel .. GILLEN!!! Gillend met de keukenmeiden op stok gaan …

– Leve de automatische correctie op je computer of mobiel .. en als je dat niet doorhebt dan verkoop je geen keukenmessen set ,.. maar vraag je je af .. Neuken mensen Set? .. Oopsie .. daarom is die dubbelcheck ook zo belangrijk, klopt het wel wat je net getypt hebt?!

– Het bewijs is geleverd , ze laten bij de krant letterlijk en figuurlijk iedereen aan het woord.. zo staat er “Wolven in Nederland over dode schapen Liederholthuis: “Geen Typische Wolvenbeet” .. nee de wolf kan het weten.. Wel goed dat ze dit even door deskundig oog lieten bekijken.

LEES OOK:  PIETS UITSPRAAK : De telefoon is voor veel mensen de beste vriend

– Nog een verwijzing naar de hitte van de afgelopen dagen, de krant geeft u en mij ,, dus u zelf en de medemens tips om ons koel te houden, waarbij als tip 4 staat .. Smeer DE.. Huis in met zonnebrandcréme … DE bij Huis klopt niet echt en wat nog meer niet klopt is dat t met dit weer een pokke zweet klus is om je hele huis te witten 😛 .. moest natuurlijk zijn Smeer de huid in met Zonnebrandcréme .. klinkt ook iets logischer

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via deze website BasOnAir.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl