De Muziek Experts

Taalvoutje Bedankd – Zonnetip: Wit uw huis..

Taalvoutje Bedankt – Zonnetip: Wit uw huis, Door Deskundig oog bekeken, Leve de Autocorrectie , maar nu eerst ..

– We weten allemaal dat met deze hitte we zuinig moeten zijn met het (kraan)water, hoewel de dreiging nu ook weer niet zo gigantisch is, maar elk beetje helpt wel! .. Maar volgens een bericht op facebook was er tijdens de hitte-vrijdag een verbod om WATERVERSPILLING tegen te gaan … Laat dat bad maar vol lopen!

– Een super multi functionele Airfryer te koop want deze kan namelijk frituren, bakken, braden en … jawel .. GILLEN!!! Gillend met de keukenmeiden op stok gaan …

– Leve de automatische correctie op je computer of mobiel .. en als je dat niet doorhebt dan verkoop je geen keukenmessen set ,.. maar vraag je je af .. Neuken mensen Set? .. Oopsie .. daarom is die dubbelcheck ook zo belangrijk, klopt het wel wat je net getypt hebt?!

– Het bewijs is geleverd , ze laten bij de krant letterlijk en figuurlijk iedereen aan het woord.. zo staat er “Wolven in Nederland over dode schapen Liederholthuis: “Geen Typische Wolvenbeet” .. nee de wolf kan het weten.. Wel goed dat ze dit even door deskundig oog lieten bekijken.

– Nog een verwijzing naar de hitte van de afgelopen dagen, de krant geeft u en mij ,, dus u zelf en de medemens tips om ons koel te houden, waarbij als tip 4 staat .. Smeer DE.. Huis in met zonnebrandcréme … DE bij Huis klopt niet echt en wat nog meer niet klopt is dat t met dit weer een pokke zweet klus is om je hele huis te witten 😛 .. moest natuurlijk zijn Smeer de huid in met Zonnebrandcréme .. klinkt ook iets logischer

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via deze website BasOnAir.NL

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl