De Muziek Experts

Taalvoutje Bedankd: Schaap met Ervaring!

Taalvoutje Bedankt: Martelspeelgoed , Schaap met ervaring , 1,6 vrouw heeft het, maar nu eerst ..

– Een Nieuw product .. namelijk een terraswindscherm speciaal bedoeld voor DIEREN…. in de advertentie staat namelijk het volgende … “Terraswindscherm tegen MENSEN en wind” … Even aanwaaien is er niet meer bij!

– Al sinds jaar en dag zie je veel geweld op straat , maar ook op alle spelcomputers… maar ze maken die spellen voor steeds jongere menschen… zo is het simpele hamertje tik ook al een martelspeelgoed geworden… Martel de konijn … Middeleeuws vermaak… uiteraard een taalvoutje BEDANKT!

– Soms kom je wel eens van die winkel etalages tegen dat je denkt … Oh .. ja??? Ehh?? … zo bijvoorbeeld deze: “De Schapenleerspecialist, zitmeubels op maat. Grote keuze in schaap met ervaring” … Was getekend 15 jaar schaap, 1 jaar vacht voor op uw bank.

– We weten allemaal wel dat de vrouw een moeilijke periode kan hebben, maar gelukkig is zij volgens een kranten artikel niet de enige … want wel 1,6 vrouw(en) zit ook in de overgang. Ik probeer me nu een 0,6e vrouw in te beelden …

– Regelmatig zie je langs de weg van die typische boerenwinkeltjes, waar de boer zijn gewassen verkoopt, bijvoorbeeld Asperges en Spinazie … Maar dan moet je als boer wel weten hoe je die woorden schrijft.. dus niet AspergUs of Spie na Zie ..

– Zelf ook een taalfout gespot, stuur m door via onze facebook “demuziekexperts” of via deze website bijvoorbeeld als reactie onder dit bericht.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl