De Muziek Experts

Piets Uitspraak – Hoera, neerslag van 0,7 millimeter

Piets Uitspraak – Hoera, neerslag van 0,7 millimeter

We hebben helaas iets te lang moeten wachten op dat ene plasje water dat naar beneden denderde, zoals bijvoorbeeld vanmorgen vroeg.. alhoewel ik blij was dat ik een plasje zag liggen in de zin van dat het ook echt bleef liggen en niet gelijk opgeslurpt werd door de grond. Goed nieuws./.. en nog meer goed nieuws is dat we gelukkig nog geen direct te kort hebben aan kraanwater, alhoewel dat wel even de gedachtes waren, volgens een van de waterleveranciers hebben we nog voor ongeveer 40 jaar genoeg … maar dat er wat duurzamer met water om gegaan moet worden moge daarin erg duidelijk zijn, douche je bijv nu nog 10 of 20 minuten probeer dit dan minstens te halveren, trek je de wc uitgebreid door voor een plasje.. doe dit liever niet, of trek heel snel door of wacht tot een grote boodschap iets minder hygienisch maar daar heb je weer een wc verfrisser voor .. Tips en trucks ten over .. nu nog het bewerkstelligen .. Plannen genoeg..

Op straat riep een meisje naar haar papa en mama,; Het regent! Ik riep even hardop Hoera en het kind keek mij aan of ze het in Keulen had horen donderen. Maar dat donderen in onze gemeente was een dag of twee ervoor al gebeurd. Toen was er twintig minuten een heftige bui geweest. Scheelt een dag de tuin benatten. Ik zag thuisgekomen die druppels glimmen op mijn tuintafel. Maar onder de stoelen was alles nog steeds kurkdroog. Je zag op de stenen plaats de silhouetten van de stoelen en de tafel net zoals bij een sterke hitte die door brand nepschaduwen in de vorm van brandplekken achterlaat op muren en auto’s en dergelijke. Dat deed me denken aan Griekenland waar een verwoestende vuurstorm door een plaatsje trok. Dat is dan de overtreffende trap van een droogte en hittegolf zonder enige verkoeling in de vorm van water, die er voor zorgt dat we weer kunnen relativeren over onze weken van hitte en in het bijzonder die van de donderdag en vrijdag 26 en 27 juli in het jaar onzes heren 2018. Wat staat ons dan nog te wachten wat allemaal al voorspeld wordt voor de komende jaren? Je gunt de hele wereld het genot van genoeg water, dus wie daar iets voor kan doen, verenig u in een bedrijf.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl