ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Cultuur: Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

1 min read
Cultuur – Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Door de hitte kunnen soms de uitgezette brugdelen her en der niet meer open of vooral dicht. Wie moet dan wachten? Nou, in de meeste gevallen zowel de onderdoorvaarders als erboven zich bewegende mobiele mensen. Dat geeft ergernis, maar ja, overmacht soms. Niet alleen de hitte zorgt voor die problemen, maar ook ondeugdelijke electronica, zoals bij de MaximaBrug in Alphen. Bij de Hefbrugin Boskoop kaapten mensen in demonstratie voor een paar uur de brug omdat die dan weer te veel open staat voor het goederenvervoer te water. Daar wil men wel een tunnel erbij, maar dat is dan natuurlijk weer erg duur. Dan heb je ook nog het periodiek onderhoud, zoals tijdens de vakantiespelen bij de Broekverderbrug in de Rondweg. Ja, vakantie, er zijn veel mensen de hort op, maar eigenlijk zijn er altoos nog veel mensen die in hun eigen hort blijven bivakkeren tijdens vakantieweken. Nou, we moeten het er mee doen, het is nog steeds niet A Bridge Too Far, zoals in 1944. Er moet altijd wat gerepareerd worden. Niet klagen, maar tijdelijk omrijden moet kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl