De Muziek Experts

Cultuur: Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Cultuur – Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Door de hitte kunnen soms de uitgezette brugdelen her en der niet meer open of vooral dicht. Wie moet dan wachten? Nou, in de meeste gevallen zowel de onderdoorvaarders als erboven zich bewegende mobiele mensen. Dat geeft ergernis, maar ja, overmacht soms. Niet alleen de hitte zorgt voor die problemen, maar ook ondeugdelijke electronica, zoals bij de MaximaBrug in Alphen. Bij de Hefbrugin Boskoop kaapten mensen in demonstratie voor een paar uur de brug omdat die dan weer te veel open staat voor het goederenvervoer te water. Daar wil men wel een tunnel erbij, maar dat is dan natuurlijk weer erg duur. Dan heb je ook nog het periodiek onderhoud, zoals tijdens de vakantiespelen bij de Broekverderbrug in de Rondweg. Ja, vakantie, er zijn veel mensen de hort op, maar eigenlijk zijn er altoos nog veel mensen die in hun eigen hort blijven bivakkeren tijdens vakantieweken. Nou, we moeten het er mee doen, het is nog steeds niet A Bridge Too Far, zoals in 1944. Er moet altijd wat gerepareerd worden. Niet klagen, maar tijdelijk omrijden moet kunnen.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl