De Muziek Experts

Cultuur: Vlak voor de vakantie ontstaan nieuwe regeringen en colleges

Cultuur: Vlak voor de vakantie ontstaan nieuwe regeringen en colleges

Dit lijkt niet een trend, dit is een feit. Men houdt in het voorjaar verkiezingen en gaat dan een tijdje knoeien oftewel tegen elkaar aan praten. Machtspelletjes voeren dan de boventoon. En vlak voor de grote vakantie is er toch groen licht. Ja, dank je de koekoek. Die politici hebben niet alleen afspraken met andere partijen te maken , maar al lang daarvoor hadden ze natuurlijk de thuisgroep van de familie allang beloofd dat de vakantieperiode niet in gevaar zou komen. Net zoals de druk bezette politieman of -vrouw die dit ook aan zijn geliefden belooft. Maar die vergeet de privé-afspraken wel eens door de drukte en zwaarte van een zaak.
Politici juist niet, want die willen na zo’n ontspannende vakantie juist geen herhaling van zetten en gedoe in de media over geruzie en niet gelukte coalities. Kijk maar naar verschillende gemeenten die er net op tijd uitkomen en naar de regeringen van Italië, Hongarije en Spanje. Democratie is zo rekbaar als de machthebbers zelf willen. Veel politici lijken in interviews en verklaringen steeds meer op de voetballers die voor of na een wedstrijd iets moeten zeggen tegen de microfoon. “Ja, het was zwaar en we speelden niet diep genoeg en toch viel die goal gelukkig toch. Vat u ém?

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl