ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Cultuur: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

2 min read

CULTUUR: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

Het nieuws blijft maar doorgaan met originele of afwijkende vaak vervelende zaken, die een normaal mens maar raar blijft vinden. Afgelopen weekend liep het over van prachtig weer en er waren vele activiteiten in den lande en zelfs in onze eigen gemeente was heel veel te doen. Denk maar aan de kunstroute door de Reeuwijkse en Bodegraafse dreven. Het straattekenfestival. De Italiaanse markt, vele eettentjes daarbij en je kon ’s avonds naar muziek op het plein. Gratis en veel eigen talenten van eigen bodem presenteerden zich weer eens.

Iets verder in het land, in Scheveningen, ging een vrouw tekeer in een ziekenwagen, terwijl ze nota bene geholpen werd. Die zal zich wel schamen als ze overleeft en weer nuchter is over wat ze gedaan heeft. Het kon nog erger en Bodegraven-Centrum was even wereldnieuws in de krant en andere media in Zuid-Holland. Doorgestoven jongeren zorgden voor vechtpartijen en de ME moest helemaal uit Den Haag komen met enkele pelotons. De plaatselijke politie bolwerkte het niet in hun rol van Oom Agent en riepen hun zwaardere collega’s op. Dat er maar een persoon gearresteerd is, is misschien wel fout en dat er zogenoemde onschuldigen ook harde klappen kregen, is misschien wel jammer. Maar ga dan niet stoer lopen doen. Deze jongeren van vaak buiten de eigen gemeente vonden dit wellicht een leuke afsluiting. Maar ten koste van de goed willende organisatie. En als je meent met een groepje jongeren een peloton ME te moeten bestormen, dan moet je dat ook maar zelf bekopen. Velen onder hen zullen zich niet schamen, maar menen dat ze een leuke knokavond hebben gehad. Wat ben je dan dom, oerdom, oliedom en doorgesnoven afgetakeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl