De Muziek Experts

Cultuur: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

CULTUUR: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

Het nieuws blijft maar doorgaan met originele of afwijkende vaak vervelende zaken, die een normaal mens maar raar blijft vinden. Afgelopen weekend liep het over van prachtig weer en er waren vele activiteiten in den lande en zelfs in onze eigen gemeente was heel veel te doen. Denk maar aan de kunstroute door de Reeuwijkse en Bodegraafse dreven. Het straattekenfestival. De Italiaanse markt, vele eettentjes daarbij en je kon ’s avonds naar muziek op het plein. Gratis en veel eigen talenten van eigen bodem presenteerden zich weer eens.

Iets verder in het land, in Scheveningen, ging een vrouw tekeer in een ziekenwagen, terwijl ze nota bene geholpen werd. Die zal zich wel schamen als ze overleeft en weer nuchter is over wat ze gedaan heeft. Het kon nog erger en Bodegraven-Centrum was even wereldnieuws in de krant en andere media in Zuid-Holland. Doorgestoven jongeren zorgden voor vechtpartijen en de ME moest helemaal uit Den Haag komen met enkele pelotons. De plaatselijke politie bolwerkte het niet in hun rol van Oom Agent en riepen hun zwaardere collega’s op. Dat er maar een persoon gearresteerd is, is misschien wel fout en dat er zogenoemde onschuldigen ook harde klappen kregen, is misschien wel jammer. Maar ga dan niet stoer lopen doen. Deze jongeren van vaak buiten de eigen gemeente vonden dit wellicht een leuke afsluiting. Maar ten koste van de goed willende organisatie. En als je meent met een groepje jongeren een peloton ME te moeten bestormen, dan moet je dat ook maar zelf bekopen. Velen onder hen zullen zich niet schamen, maar menen dat ze een leuke knokavond hebben gehad. Wat ben je dan dom, oerdom, oliedom en doorgesnoven afgetakeld.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl