ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Piets Uitspraak: Wat te doen in de zomer? Of de zomervakantie?

1 min read

Ga eens niets doen! Dat kunnen we niet. Zelfs op vakantie zit de dag vol en moeten we opbreken, wassen, nieuwe kleren aan en hop, op naar de volgende stad,of attractie. Hardwerken hoor.
Wij Nederlanders zien dat in deze tijden in heel Europa, en niet alleen Nederland, af en toe grote wateroverlast voorkomt en dat de temperaturen op en neer zwiepen. Onweer met hagel en windstoten komen zelfs zomaar op een plaats of in een gebiedje voor en die bewoners zijn dan even de dupe en in het nieuws.

Je kunt als je werken wilt, gaan helpen bij vluchtelingen of in de zorg. Veel waardering voor weinig geld , terwijl op vakantie gaan meer geld kost dan dat het gewaardeerd wordt. Want op vakantie moet je met je geliefden zoveel overleggen over de soorten ijsjes en de attracties dat je daar ook weer moe van kunt worden.

LEES OOK:  CULTUUR – De beste intelligentieproef bestaat niet. Wel de simpelste

Denk hier maar eens over na voorafgaand aan je vertrek naar waar dan ook naar ote. Wat relaxter de zomervakantie doorkomen geeft meer plezier dan alles naar je hand willen zetten. Laat je meevoeren door ideeën van je familieleden of de plaatselijke gids en het is al wat minder druk, en dan hoop ik ook wat minder drukkend wat btreft de weersgesteldheid. Prettige Vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl