De Muziek Experts

Piets Uitspraak: Wat te doen in de zomer? Of de zomervakantie?

Ga eens niets doen! Dat kunnen we niet. Zelfs op vakantie zit de dag vol en moeten we opbreken, wassen, nieuwe kleren aan en hop, op naar de volgende stad,of attractie. Hardwerken hoor.
Wij Nederlanders zien dat in deze tijden in heel Europa, en niet alleen Nederland, af en toe grote wateroverlast voorkomt en dat de temperaturen op en neer zwiepen. Onweer met hagel en windstoten komen zelfs zomaar op een plaats of in een gebiedje voor en die bewoners zijn dan even de dupe en in het nieuws.

Je kunt als je werken wilt, gaan helpen bij vluchtelingen of in de zorg. Veel waardering voor weinig geld , terwijl op vakantie gaan meer geld kost dan dat het gewaardeerd wordt. Want op vakantie moet je met je geliefden zoveel overleggen over de soorten ijsjes en de attracties dat je daar ook weer moe van kunt worden.

Denk hier maar eens over na voorafgaand aan je vertrek naar waar dan ook naar ote. Wat relaxter de zomervakantie doorkomen geeft meer plezier dan alles naar je hand willen zetten. Laat je meevoeren door ideeën van je familieleden of de plaatselijke gids en het is al wat minder druk, en dan hoop ik ook wat minder drukkend wat btreft de weersgesteldheid. Prettige Vakantie.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl