ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Taalvoutje Bedankd: International Schaken stopt met voetballen

2 min read

Taalvoutje Bedankt, Schaker stopt , Speciale Nagelstudio en een doordachte inburgering , maar nu eerst ..
– Een fantastische eerste taalfout, er wordt heel vaak ik zeg t even plat.. GEKLOOT met krantartikelen .. zo is er nu een krantenkop… POLITIE PRAAT MET BURGERS BIJ MC Donald’s /// Zeker net na ze een wiet plantage ontdekt hadden en iets teveel gebruikt hadden…

– Ja en deze kop slaat ook weer de spijker op zijn kop … Zevenvoudig International Schaken stopt met voetballen … Ja die jongen kan er ook niks aan doen dat hij Ruben Schaken heet, maar verzin dan een andere zins speling in je krantenkop.. dit lijkt alsof een Schaker stopt met voetballen,, beetje appels met peren vergelijken dus.

– Als je regelmatig iets koopt bij de Lidl en dan met name de NON FOOD artikelen dan weet je zeer waarschijnlijk dat je erg goed op moet letten met de prijskaartjes en het artikel dat in het schap ligt. Je ziet hier een Cirkelzaag in een mand liggen met een prijskaartje ervoor dat wel erg cru is … NAGELSTUDIOSET per set 30 euro, das goedkoop van je nagels EN vingers afkomen, hoef je ze nooit meer bij te houden.. dat dan weer wel!

LEES OOK:  CULTUUR – Woordgebruik dat fout is en te snel door te velen gekopieerd wordt

– Een goed idee, maar iets te simpele Inburgering … een kapperszaak adverteert met het volgende. Als je als klant de 2 syrische kappers Nederlands leert, krijg je korting op de prijs van je kappersbeurt. “Wij praten tijdens het werk Nederlands en de klant corrigieert ons” .. Korting voor taalfouten.. hmz zolang ze maar goed hun werk doen want als jij zegt mag standje 3 en hun doen standje 1…. oei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl