ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Taalvoutje Bedankd: Puin weg Afval erbij ..

2 min read

– Eentje die je dubbel moet lezen voor je hem door hebt, er klopt hier 1 letter niet in een hele zin, maar dat maakt het wel een fantasierijk verhaal… De Waal is de drukste rivier van Europa, misschien zelfs van de wereld. TOT NU TOE NOG NORMAAL, Via de Waal varen SCHAPEN vanaf Rotterdam richting Duitsland… Dat je de scheepshoorn hoort en niet een heel laag geluid hoort maar BEHHHHHHH BEHHHH hoort.

– Sommige dingen komen wel heel toevallig uit, je ziet 3 borden onder elkaar staan maar het een spreekt t ander weer tegen … je staat in de “PUINWEG” , maar het is verboden er vuil te storten … En het is een doodlopende straat, het bord dus met een rechte lijn en een rood stop rechthoekje,, daar kan je ook weer van maken dat “daar” op die locatie de vuilstort is… Beetje vaag en te toevallig.

LEES OOK:  CULTUUR – Een aansprekend boek over het leven en de fantasie om een beetje gelukkig te blijven

– Het is weer kampeer tijd met name rond pinksteren begint meestal het kampeerseizoen en dan is het goed om te weten wat je dan zoal op de camping aan kan treffen, wel deze camping is van de volgende zaken voorzien… Gratis WC, Gratis Vuilniszakken, Een vestiaire, en BETALENDE DOUCHES (€2) .. Dat is nog eens Douchend Rijk worden!!

– Een UNIVERSEEL autobedrijf (hoe kun je daar Universeel in zijn) gevestigd in Leeuwarden Verkoopt DIVERSE GEBRUIKTE PERSONEN EN BEDRIJFSWAGENS aan particulieren en garagehouders… Ehmm vraagje… Gebruikte personen..//JAMBERS// Overdag is hij garagehouder, maar snachts gebruikt hij de PERSONEN// .. Persoonswagen,, alhoewel ik dat ook al niet echt een bruikbaar en logisch woord vindt.

Zelf ook een taalfout gespot stuur m dan door via onze site www.BasOnAir.nl of via www.RTVBodegraven.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl