De Muziek Experts

Taalvoutje Bedankd: Puin weg Afval erbij ..

– Eentje die je dubbel moet lezen voor je hem door hebt, er klopt hier 1 letter niet in een hele zin, maar dat maakt het wel een fantasierijk verhaal… De Waal is de drukste rivier van Europa, misschien zelfs van de wereld. TOT NU TOE NOG NORMAAL, Via de Waal varen SCHAPEN vanaf Rotterdam richting Duitsland… Dat je de scheepshoorn hoort en niet een heel laag geluid hoort maar BEHHHHHHH BEHHHH hoort.

– Sommige dingen komen wel heel toevallig uit, je ziet 3 borden onder elkaar staan maar het een spreekt t ander weer tegen … je staat in de “PUINWEG” , maar het is verboden er vuil te storten … En het is een doodlopende straat, het bord dus met een rechte lijn en een rood stop rechthoekje,, daar kan je ook weer van maken dat “daar” op die locatie de vuilstort is… Beetje vaag en te toevallig.

– Het is weer kampeer tijd met name rond pinksteren begint meestal het kampeerseizoen en dan is het goed om te weten wat je dan zoal op de camping aan kan treffen, wel deze camping is van de volgende zaken voorzien… Gratis WC, Gratis Vuilniszakken, Een vestiaire, en BETALENDE DOUCHES (€2) .. Dat is nog eens Douchend Rijk worden!!

– Een UNIVERSEEL autobedrijf (hoe kun je daar Universeel in zijn) gevestigd in Leeuwarden Verkoopt DIVERSE GEBRUIKTE PERSONEN EN BEDRIJFSWAGENS aan particulieren en garagehouders… Ehmm vraagje… Gebruikte personen..//JAMBERS// Overdag is hij garagehouder, maar snachts gebruikt hij de PERSONEN// .. Persoonswagen,, alhoewel ik dat ook al niet echt een bruikbaar en logisch woord vindt.

Zelf ook een taalfout gespot stuur m dan door via onze site www.BasOnAir.nl of via www.RTVBodegraven.nl

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl