ma. mei 10th, 2021

De Muziek Experts

want er zijn geen betere!

Taalvoutdje Bedankt: Ter Land Ter zee en achteruit

2 min read

Taalvoutje Bedankt, Burgernet in de fout, Ter Land Ter zee en achteruit, De Schoolavond Special.
– Kijkt u
allen uit voor het volgende voorwerp.. namelijk een GEWAPENDE TUINSLANG!! 25mtr lang en is notabene UNIVERSEEL!! Oh mensen weest op uw hoede voor dit Addertje onder het gras.

Je kent het wel de zoveel jaarlijkse schoolavonden voor ouders, waar je praat over de vooruitgang van je kind.. wel die ouderavonden hebben ze een upgrade gegeven namelijk de Docenten PREEK avonden.. “En tot zijn leerlingen zeide hij: Bij de wil van den heere, gij zult niet spieken!’ AMEN!

– Het volgende is geen taalfout, of als je goed kijkt eigenlijk één grote taalfout.. een bericht afkomstig van Burgernet, ik ga m niet volledig voorlezen, maar als je de tekst 1x leest dan zie je dat t om 2 meisjes gaat die vermist worden in een blauwe jurk met blond haar, en ook een jongentje is vermist van 6 jaar.. Maar als je het meermaals leest dan gaat het van kwaad tot erger, zo lijkt het alsof de meisjes beide de jurk delen en de jongen zwart haar heeft op zn fiets en sinds 6jaar chinees is … beetje vaag allemaal kijk voor meer op Taalvoutjes met een V.nl

Je had vroeger André van Duin die een versie had op Ter Land Ter Zee en in de lucht, met achteruit rijdende auto’s en caravans en dergelijke.. wel ze hebben bij een avondvierdaagse ook een nieuwe gewoonte want als krantenkop staat “Aantal deelnemers avondvierdaagse loopt achteruit” .. dat is weer een nieuwe uitdaging!

Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via BasOnAir.nl of de facebook DeMuziekExperts

LEES OOK:  CULTUUR – Voorbeeld van de waanzin over het gedrag en de eisen van de overheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het lokale weer uitgebreid

Copyright © All rights reserved. | in samenwerking met BasOnAir.nl en BasvanZetten.nl