De Muziek Experts

Piets Uitspraak: Laten we het over Politiek hebben.

Met dank aan Piet is er weer een pracht van een uitspraak gemaakt over iets wat hem deze week bezig hield.
Deze week is dat het onderwerp “Politiek” … Laten we het,  weer eens, over Politiek hebben.

Heel Nederland zit in de tijd van de formateurs en die halen de gemeenten van buiten. Zo ook hier na de realtieve aardverschuiving in de plaatsleijke politiek. Of dat helpt omdat er vele politici te pas en te onpas bliven uitkramen dat het beter wordt na de fouten van de anderen, wens ik te betwijfelen. Er ging al veel goed, maar als er een ding niet goed gaat, kan het bashen beginnen. Dan kan dat een doorrollend effect hebben en bepaalde goedwillende en ook wel goed presterende mensen beschadigen.

Terug naar die formateur. Die stond erbij op de foto in het Weekblad. Maar wat haar filisofie is of waarom er plots 5 partijen staan te glimmen op die persfoto is mij nog echt niet duidelijk. Een paar kreten staan erbij, zoals dat de band tussen SGP en CU sterk is en dus haalt men een verleizende partij erbij. En dan nog een uit het linkse of oppositionele kamp, want dan hebeebn zij van de leiding weer meer vliegen in een klap.

Het pluche lijkt te verleidelijk en dan moeten die CU en GL veel water in het rode sap doen, want met wijn kun je touswens niet meer aankomen in de politeik. Je kan er wel mee aankomen qua gewicht,maar niet qua levensverlenging. Nou, zo’n bijgeraapt zootje of kwintet aan partijen is volgens mij zkeer geen lang leven beschoren, behalve als deze partijen over vier jaar veel minder stemmen willen scoren.

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl