De Muziek Experts

Jouw Dinsdagavond! – 24-04-2018

Jouw dinsdagavond is nog nooit zo compleet geweest!

Te beginnen om 19:00 tot 20:00 met Bas On Air
Bas brengt je in 1 uur op de hoogte van al het belangrijke nieuws van de dag en van de afgelopen week, zowel lokaal, nationaal als internationaal nieuws passeert de revue.
Dat alles afgewisseld met muziek gekozen door jouw.. de luisteraar!
De rubrieken die in dit programma voorkomen zijn: Nieuws v/d Dag, Showbiz/Medianieuws, de Regio uitagenda, Lokaal nieuws & het weerbericht.

Daarna van 20:00 tot 21:00 De Muziek Experts
In dit programma draaien Bas en Piet muziek van de jaren ’60 tot heden, met altijd 1 nummer van vinyl, en de Co-Originele, ofwel twee dezelfde nummers waarvan één het origineel is en de tweede een cover.
Ook heeft Piet twee columns nummer één heet “Cultuur” hierin gaat hij in op de Cultuur in en rondom Bodegraven, wat is er zoal te doen maar ook wat houd ons in dit kleine toch fijne plaatsje bezig. Column nummer twee is de “Uitspraak van Piet” een iets breder genomen column waarin Piet wat breder en serieuzer in gaat op een opvallend en/of belangrijk nieuws onderwerp, zowel lokaal, nationaal als internationaal, ook al richten wij ons in dit programma toch het meest op Lokaal.
En dan is Bas er niet alleen voor de techniek, maar ook kiest hij wekelijks 4 nummers uit, meestal 2 per bepaald thema en dat is wekelijks weer iets speciaals, van oud tot gloedje nieuw. Ook brengt hij het item “Taalvoutje Bedankt” ofwel lachen geblazen met de raarste taalvouden gevonden door de mensen van Taalvoutjes.nl.  En last but not least niet te vergeten de uitspraak van Loesje (van de Posters), wekelijks kiezen we hier een passende uitspraak uit.

Na 21:00 volgen nog…
21:00 – Non Stop
22:00 – Gast van de Week
Herhaling van maandag Lokale bekende en minder bekende gasten worden gedurende een uur geïnterviewd over hun jeugd, hun passie en de toekomst. De gasten nemen zelf muziek mee en lichten hun keuze toe. Dit programma wordt afwisslend gepresenteerd door: Bert Verver, Julius Rijpkema, Leo Dijkmans, Anneke Bekker en Cees Romeijn.
23:00 tot woensdag 07:00 : Nonstop de Nacht door met de beste muziek, uit het verleden en het heden, voor u op een rij gezet.

Radio Bodegraven
Kabel: 103.4 FM
Ether: 107.8 FM
Stream: RTV Bodegraven.nl
Live luisteren kan ook aan de rechter kan van deze site “Play Radio Bodegraven”

Over De Muziek Experts

Voeg opmerking toe

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

TME – Cabaretteketet

TME – Opvallende Muziek

Het lokale weer

Laatste Berichten

Select 2021Select 2021

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Lokaal Nieuws

Bezoek BasOnAir.NL voor meer Lokaal Nieuws!

Bas On Air

Bas On Air

Een lekker begin van je avond wordt verzorgd door Bas van Zetten op BR6 (radio). Met lokaal en landelijk nieuws de juiste hitmix zorgt hij voor de perfecte cooling-down na een dag werken.

Dinsdagavond 19:00 - 20:00
Herhaling 21:00 - 22:00
Website: BasOnAir.nl